Kretsmesterskapet i terrengløp

Lørdag den 21. mars gikk årets KM i terrengløp av stabelen på Stord. I denne sammenheng var fire gularutøvere i aksjon. I kvinner senior vant Eli Anne Dvergsdal med den flotte tiden 7:10,1 i den 2 kilometer lange kuperte terrengløypen. I menn senior vant Magnus Sirnes Hjellum (9:12,1) foran klubbkamerat Per Svela (9:28,2), mens Jens Bøhmer (9:56,2) ble nummer 2 i menn u23 2 sekunder bar Norna-Salhus sinn Bjørn Rusten Lundberg. Både menn senior, kvinner senior og menn u23 løp i de samme løypene som fjorårets NM-terrengløp ble arrangert. Årets KM ble gjennomført under langt tørrere forhold enn fjorårets NM og da ble naturligvis tidene veldig gode sammenlignet med resultatene fra fjorårets NM. I fjor ble Johan Bugge norgesmester i tilsvarende løype med tiden 9:15,8, noe som er 3 sekunder bak årets vinnertid i KM. Mens Eli Annes vinnertid var 20 sekunder raskere enn fjorårets norgesmester i terrengløp som var gulars egen Karoline Finne.

Øvrige resultater http://www.stordfriidrett.no/_extension/media/183/orig/Resultatliste%20-%20KM-Parklopet%2021032015.pdf.

Leave a Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *