Tre Gular-løparar med i EM

(07.03.2021) For første gong hadde Gular meir enn ein deltakar med i EM innandørs. Og sjølv om det ikkje vart full klaff for våre tre, presterte alle betre enn dei persane dei hadde før sesongstart. På 60m var det heile 9 forsøksheat, her løp Jacob Vaula (bildet – henta frå Bildbyrån) på 6.75 og Even Meinseth, som fekk ein dårleg start, noterte 6.80. Den siste semifinaleplassen gjekk på 6.72, som er identisk med persane til Jacob og Even. På 3000m var Bjørnar Sandnes Lillefosse heimeverande reserve, men fekk sjansen i siste liten då Filip Ingebrigtsen trekte seg. Ikkje ideell oppladning med andre ord, men Bjørnar leverte bra og kom inn på 8:02.00 etter eit jamt løp. Han vart nr. 10 i forsøksheatet sitt og slo sin svenske konkurrent. God meisterskapserfaring for alle tre som har hatt ein flott innesesong, og så ser vi fram til utesesongen for dei og alle andre i klubben!